Povestea SavuroNatura 2017

Povestea SavuroNatura 2017

Despre gem, oameni și târguri…

Fiecare an din viața noastră reprezintă un prilej de a experimenta și de a  învața lucruri noi, de a ne dezvolta profesional și personal. Anul 2017, a fost darnic cu noi, cei din spatele Traditiilor Ineuane, ne-a oferit multe experiente, absolut necesare  pentru a deveni buni antreprenori.  Prima luna de producție a fost mai și a fost dedicata căpșunilor, au urmat caisele, cireșele, murele, pepenele, cătina și am terminat în septembrie cu prunele. Față de anul trecut ne-am dorit să venim cu ceva nou,  așa că, anul acesta  v-am oferit sortimente de gem fără zahăr și două sortimente de nectaruri tot fără zahăr. De asemenea am lansat magazinul online www.traditii-ineuane.ro , vă invit să-l vizitati, am muncit cu mult drag la el.

Pentru ca am vrut sa fim aproape de voi, să vă cunoastem, în 18-19-20 august am fost prezenți la târgul ,,Produs In Arad,,. Am fost foarte plăcut surprinși să vedem că,  deja cunoașteți  produsele noastre. Știați ce sortimene avem si chiar unii dintre dumneavoastră aveați  un sortiment preferat. Multumim tuturor celor care ne-ați vizitat standul în acele trei zile de târg, aprecierea voastră a însemnat mult pentru noi.

În luna octombrie, am ajuns  la ANUGA in Koln, ne-am bucurat să-i revedem pe unii dintre colegii noștri de anul trecut de la Sial.  Ne-am rezervat două zile pentru a vizita expozitia , însî nu ne-au ajuns pentru a vedea pe îndelete chiar tot, însă  cu siguranță am plecat de la ANUGA cu multe idei și planuri pentru anul 2018.

În 25-26 noiembrie, ne-am întâlnit cu voi la Romexpo, la târgul ,, Raw Life and Style,, unde v-am invitat  la degustarea produselor noastre. În cele două zile am cunoscut oameni care pun pret pe calitatea alimentelor consummate și stiu exact ce este benefic pentru organismul lor. Multumim pentru aprecierea voastra si că ne-ați epuizat toate cărtile de vizită, bineînțeles asta ne-a bucurat mult.

Suntem recunoscători tuturor partenerilor care au crezut în Traditii Ineuane și ne-au oferit sansa de a colabora. De asemenea mulțumim vouă, clienților noștri, care treceți produsele nostre pe lista dumneavoastră de cumparaturi și oferiți astfel o șansă produselor românești de calitate.

Mulțumim 2017 și ne dorim ca 2018 să ne ofere noi oportunități de a crește si de a fi mai aproape de voi!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact:

Dacă ai o întrebare sau o nelămurire, dorești detalii adiționale despre produse, ai nevoie de o ofertă personalizată sau vrei doar să ne mulțumești, așteptăm cu drag mesajul tău:

11 + 9 =

Made by Isidor's Software Solutions © Copyright Tradiţii Ineuane