Gem de Caise Fără Zahăr

16,00 lei

Acest Gem de Caise fara zahar,  consumat în zilele friguroase de iarnă împreună cu o cană de ceai fierbinte te duc cu gândul la aroma colorată a verii.  De asemenea acest sortiment de gem este cel mai recomandat pentru multe prăjituri, rulade, cornuri sau clătite. Aşa că, noi vă propunem să vă faceți provizii pentru iarnă şi să oferiți momente de răsfăt cu acest Gem de Caise fără zahăr adăugat.

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Acest Gem de Caise fara zahar, consumat în zilele friguroase de iarnă împreună cu o cană de ceai fierbinte te duc cu gândul la aroma colorată a verii. Gemul de Caise fără zahăr adăugat poate fi consumat de copii,  de cei care ţin o cură de slăbire, dar nu se abţin de la o lingură de gem pe o felie de pâine de secară sau pur si simplu de persoanele care doresc sa reduca zaharul din alimentatie. Îl poţi mânca gata preparat sau în diverse prăjituri, brioşe sau alte deserturi preferate. Caisele sunt printre fructele cele mai potrivite pentru gem, marmeladă, dulceață sau compot. Sunt aromate, dulci-acrişoare iar gemul de caise este cel mai recomandat pentru multe prăjituri, rulade, cornuri, clătite. Aşa că, noi vă propunem să vă faceți provizii pentru această iarnă şi să oferiți culoare cămării cu acest Gem de Caise fără zahăr adăugat.

Caisele sunt cunoscute pentru efectele lor benefice asupra tenului și pielii, căci ele întârzie îmbătrânirea, sunt energizante și au proprietatea de a echilibra sistemul nervos. Persoanele care suferă de anemie ar trebui să se delecteze cât mai mult cu aceste fructe deosebit de aromate sau să consume gemul de caise, un preparat foarte sănătos, de asemenea. În plus, caisele favorizează digestia și ajută în scăderea tensiunii arteriale.

Informații suplimentare

Ingrediente

Caise 75%, must de struguri concentrat, lămâie

Valori nutriționale:

valoare energetică 58 kcal, grăsimi 0,10 g, glucide 11.60g, fibre 1,10g, proteine 0.50g, sare 0 g. Valorile sunt pentru 100g de gem.

Greutate

230 g

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gem de Caise Fără Zahăr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *