Gem de Caise

13,50 lei

Gemul nostru  de caise vă ademeneşte cu o aromă  dulce-acrişoară, o textură foarte rafinată şi o concentrație ridicată de fruct de 75%, fara conservanti si fara e-uuri.

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Acest Gem de caise  are o aromă  dulce-acrişoară, fiind imposibil de refuzat, mai ales că vorbim de un gem preparat în mod tradițional, 100 % natural.

Caisele sunt surse preţioase de vitamine, minerale şi substanţe nutritive cu rol extrem de benefic asupra organismului. Beneficiile consumului de caise sunt numeroase, mai ales în ceea ce priveşte sănătatea sângelui, ajutând totodată şi la curele de slăbire. Mai mult, consumul de caise poate avea beneficii şi în procesul de detoxifiere, poate fi de ajutor în cazuri de depresie, ajută memoria şi aduc somnul în caz de insomnii. Datorită mineralelor pe care le conţin, caisele pot ajuta la dezvoltarea corectă a oaselor şi menţinerea densităţii osoase, iar pentru că sunt bogate în fier, caisele pot ajuta şi în cazul anemiei. Consumul de caise este recomandat şi pentru afecţiunile hepatice, prin proprietăţile lor ajutând la regenerarea ficatului şi a funcţiilor acestuia.

Informații suplimentare

Ingrediente

Caise 75%, zahăr, lămâie

Valori nutriționale

valoare energetică 241 kcal, grăsimi 0,10 g, glucide 29
g, fibre 1,10g, proteine 0.50g, sare 0 g. Valorile sunt pentru 100g de gem.

Greutate

230 g

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gem de Caise”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *