Gem de Cireșe Fără Zahăr

16,00 lei

Acest Gem de cirese fara zahar este un gem aromat şi parfumat din cireşe româneşti gustoase și naturale  Este ideal  pentru copii sau pentru cei dintre voi care doresc sa reducă zaharul din alimentatie. Alege să mănânci cu adevărat ceva delicios, sănătos şi aromat!

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Acest Gem de cireșe fără zahăr adaugat este un perfect pentru o masă cu adevărat deliciosă, sănătosă şi aromată! Când îți doreşti să simți vara în orice anotimp, gemul nostru de cireşe îți îndeplineşte dorința! Un gem aromat şi parfumat din cireşe româneşti gustoase, sănătoase potrivit pentru copii sau cei dintre voi care doriti sa reduceti zahărul din alimentatie.

Dulci şi colorate, cireșele sunt o sursă prețioasă de substanțe nutritive, vitamine şi minerale. Printre cele mai importante beneficii ale consumului de cireşe se numără: reducerea riscului apariției bolilor de inimă şi al cancerului, îmbunătățirea memoriei, reglarea nivelului colesterolului din sânge, reducerea riscului apariției diabetului.

Informații suplimentare

Ingrediente

Cireșe 75%, must de struguri concentrat, lămâie

Valori nutriționale:

valoare energetică 56,64 kcal, grăsimi 0,10 g, glucide 12,10 g, fibre 0,90g, proteine 0.50g, sare 0 g. Valorile sunt pentru 100g de gem.

Greutate

230 g

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gem de Cireșe Fără Zahăr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *