Gem de Măceșe

14,00 lei

Gemul de măceşe de la Tradiții Ineuane, este, cel mai probabil, gemul nr 1 pentru clătite sau gogoşi. Ȋmi aduce aminte de copilărie, de casa şi grădina bunicilor de la țară, de cămara bogată şi ordonatî, plină de compoturi, dulcețuri, marmelade şi gemuri fine. Un gem delicat, natural, cu o culoare deosebită şi aromă de poveste..

43 în stoc

Categorie:

Descriere

Gemul din maceşe este unul dintre gemurile mele preferate, un gem fantastic, dulce-acrişor, cu o aromă distinctă de fruct şi cu o textură cremoasă şi mătăsoasă. Gemul nostru de măceşe de la Tradiții Ineuane, este, cel mai probabil, gemul nr 1 pentru clătite sau gogoşi. Ȋmi aduce aminte de copilărie, de casa şi grădina bunicilor de la țară, de cămara bogată şi ordonată, plină de compoturi, dulcețuri, marmelade şi gemuri fine. Un gem delicat care îşi păstrează culoarea şi aroma naturală.

Rãspândit prin câmpii, pe dealuri şi la munte, mãceşul este unul dintre cei mai cunoscuţi arbuşti medicinali de pe la noi. Fructele măceşului sunt recunoscute ca fiind un adevărat medicament natural, principalul element valoros al măceşelor fiind acidul ascorbic, adicã vitamina C. Printre primele beneficii ale consumului de măceşe putem menționa prevenirea şi tratarea răcelilor, a virozelor şi a gripei, dar şi o multime de alte utilizări. Cantitatea mare de vitamine îl recomandă ca fiind un tratament potrivit pentru bolnavii de avitaminoza sau hipovitaminoza.

Informații suplimentare

Ingrediente

Măceșe 77%, zahăr, lămâie

Valori nutriționale:

valoare energetică 204 kcal, grăsimi 0 g, glucide 48,7 g, fibre 4,4g, proteine 0.51g, sare 0,10 mg. Valorile sunt pentru 100g de gem.

Greutate

330 g

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gem de Măceșe”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *