Gem de Mure Fără Zahăr

16,00 lei

Acest Gem de Mure fara zahar este este delicios pentru deserturi cum ar fi înghețata dar şi simplu pe pâine sau clătite. Aroma placută a gemului de mure cu  baton de vanilie, alături de o ceaşcă cu lapte cald e desertul perfect într-o dimineață friguroasă!

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Cu siguranță toți cei care am petrecut copilăria la casa bunicilor, am gustat cel puțin o dată din gemul de casă făcut din fructele de pădure negre şi zemoase. In fiecare vară, bucătăria şi cămara se umpleau cu aromele dulcețurilor şi al gemurilor care urmau să ne ofere multe dimineți dulci în zilele de toamnă şi iarnă. Acest Gem de Mure fără zahăr sau conservanți este gemul de care se pot bucura  atât cei mici cât și  cei care ţin o cură de slăbire dar nu se pot abţine de la ceva dulce. Gemul de mure cu vanilie este delicios pentru deserturi cum ar fi înghețata dar şi simplu pe pâine sau clătite. Aroma placută a gemului de mure cu  baton de vanilie, alături de o ceaşcă cu lapte cald e desertul perfect într-o dimineață friguroasă.

Ca toate fructele de pădure, murele au şi ele o mulțime de proprietăți şi beneficii. Murele ne cuceresc prin aroma lor intensă şi gustul dulce-acrişor dar dacă veți descoperi numeroasele beneficii pe care le au, o să le iubiți și mai mult. Pe langă faptul că sunt extraordinar de gustoase, murele protejează ochii şi pielea de razele UV, conferă o stare de bine şi combate anxietatea şi depresia, reduc stresul, întăresc sistemul imunitar, detoxifică ficatul, ameliorează hemoroizii, previn cancerul şi anemia.

Informații suplimentare

Ingrediente

Mure 80%, must struguri, vanilie, lămâie

Valori nutriționale:

valoare energetică 62 kcal, grăsimi 0,30 g, glucide 10,10 g, fibre 3 g, proteine 1,4 g, sare 1mg. Valorile sunt pentru 100g de gem

Greutate

230 g

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gem de Mure Fără Zahăr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *