Gem de Mure

14,00 lei

Acest Gem de Mure este un desert aromat şi nostalgic, un gem delicios, dulce-acrişor şi sănătos cu 80 % fruct. Pur şi simplu îți aduce zâmbetul pe buze şi-ți înseninează ziua!

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Murele, fructele negre suculente, zemoase, care te duc cu gândul cel mai probabil la pădurile hoinărite de tine în copilărie, împreună cu prietenii sau cu familia. Poate chiar cu scopul de a culege mure în găleată, pentru gem sau dulceață. Ei bine, Gemul de Mure de la Tradiții Ineuane poate să-ți aducă aminte de copilăria ta, cu siguranță. O simplă linguriță de gem de mure de la Tradiții Ineuane poate schimba tonusul unei persoane într-o zi mohorâtă de iarnă. Un desert aromat şi nostalgic, în acelaşi timp, un gem delicios, dulce-acrişor şi sănătos cu 80 % fruct. Pur şi simplu, acest gem de mure îți  aduce zâmbetul pe buze şi-ți poate însenina ziua!

Ca toate fructele de pădure, murele au şi ele o mulțime de proprietăți şi beneficii. Pe langă faptul că aceste fructe dulci-acrişoare sunt extraordinar de gustoase, murele pot să aibă şi beneficii nebănuite asupra sănătății tale: protejează ochii şi pielea de razele UV, conferă o stare de bine şi combate anxietatea şi depresia, reduc stresul, întăresc sistemul imunitar, detoxifică ficatul, ameliorează hemoroizii, previn cancerul şi anemia.

Informații suplimentare

Ingrediente

Mure 80%, zahăr, lămâie

Valori nutriționale:

valoare energetică 156 kcal, grăsimi 0,30 g, glucide 33,5 g, fibre 3 g, proteine 1,2 g, sare 1 mg. Valorile sunt pentru 100g de gem

Greutate

230 g

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gem de Mure”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *