Gem de Pepene Galben

14,50 lei

Gemul de Pepene Galben este preferatul meu. De ce? Deoarece are o aromă de care m-am îndrăgostit, dulce, specială și cu bucăti întregi de pepene , iar în momentul în care ajung pe limbă se topesc ușor. Cine poate să zică că nu îndrăgeşte gustul pepenilor proaspeți de vară? Cu siguranță noi îl îndrăgim foarte mult!

39 în stoc

Categorie:

Descriere

Gemul de Pepene Galben este preferatul meu. De ce? Deoarece are o aromă de care m-am îndrăgostit, dulce, specială și cu bucăti întregi de pepene , iar în momentul în care ajung pe limbă se topesc ușor. Cine poate să zică că nu îndrăgeşte gustul pepenilor proaspeți de vară? Cu siguranță noi îl îndrăgim foarte mult! Din păcate, pepenii nu se găsesc în fiecare anotimp al anului dar gemurile se păstrează de-a lungul anului sau chiar mai mult de atât, fiind astfel o modalitate ușoară de a aduce aroma fructelor preferate de vară în mijlocul iernii. Gemul de Pepene Galben Tradiții Ineuane este preparat cu drag pentru fiecare dintre voi!

Dulce, zemos şi plin de vitamine, pepenele este vedeta sezonului călduros. Pepenele galben este fructul ideal pentru hidratarea organismului. Datorită combinaţiei de apă şi potasiu pe care le conţine, pepenele galben ajută la menţinerea corectă a presiunii sanguine. De asemenea, pepenele galben este o sursă excelentă de Vitamina B, Vitamina C şi niacină, elemente care ajută la menţinerea unui organism sănătos şi la regenerarea pielii prin repararea ţesuturilor.

Informații suplimentare

Ingrediente

Pepene Galben 78%, zahăr, lămâie

Valori nutriționale:

valoare energetică 131 kcal, grăsimi 0 g, glucide 30,1 g, fibre 0,20g, proteine 0.80g, sare 0,03mg. Valorile sunt pentru 100g de gem.

Greutate

230 g

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gem de Pepene Galben”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *