Gem de Prune cu Vanilie

13,50 lei

Gemul din prune cu batoane de vanilie combină savoarea prunelor cu aroma încântătoare a vaniliei.  Trebuie să vă mărturisesc că  acest sortiment  se numără printre preferatele mele, o bucurie pentru papilele gustative în  orice zi.

45 în stoc

Categorie:

Descriere

Acest Gem din prune cu batoane de vanilie combină savoarea prunelor cu aroma încântătoare a vaniliei. Vă puteți bucura de acest gem, atât întins pe pâine prăjită sau biscuiți sau asociat cu diverse preparate, precum o porție de clătite sau  o porție de orez cu lapte. Trebuie să vă mărturisesc că  gemul de prune cu vanilie  se numără printre preferatele mele, o bucurie pentru papilele gustative în  orice zi.

Dacă eşti în căutarea unor fructe de sezon cu multiple beneficii, prunele sunt exact ce ai nevoie. Pe lângă faptul că sunt nişte fructe foarte gustoase, ele te ajută să îţi menţii atât corpul, cât şi mintea sănătoase. Atât pruna proaspătă, cât şi cea uscată au calităţi antioxidante puternice. De asemenea, protejează stratul natural de grăsimi care compun neuronii creierului uman. Un alt avantaj al consumului de prune îl reprezintă faptul că sporesc, prin vitamina C, capacitatea de absorbţie a fierului. Prunele au mari proprietăţi energizante, în plus, sunt lăudate pentru că pot alunga oboseala sau senzaţia de stres, dar şi pentru că sunt un aliat de încredere al majorităţii funcţiilor intestinale.

Informații suplimentare

Ingrediente

Prune 72%, zahăr, vanilie, lămâie

Valori nutriționale:

valoare energetică 171 kcal, grăsimi 0,10 g, glucide 39,4 g, fibre 0,90g, proteine 0.50g, sare 0,20 mg. Valorile sunt pentru 100g de gem.

Greutate

230 g

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gem de Prune cu Vanilie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *