Nectar de Cireșe Fără Zahăr

8,00 lei

Desigur, noi, cei de la Tradiții Ineuane, dorim să ştim că marii iubitori ai fructelor proaspete beau şi sănătos, astfel că, nectarul nostru este fără zahăr adăugat. Acest sortiment de nectar de cireşe fără zahăr adăugat vă garantează un gust minunat si sănătos.

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Nectar de cirese  aromat şi parfumat din cireşe româneşti gustoase şi sănătoase. Este potrivit pentru  copii, pentru cei care tin dieta sau cei care pur  şi  simplu vor să bea un nectar natural fără aditivi si conservanti.

Am găsit pentru voi o metoda foarte faină care păstrează mult din aroma fructelor, acestea rămănând totodată cu o consistență cât mai apropiată de cea a fructelor proaspăt culese: conservarea în suc propriu. Această metodă se poate face în două feluri: cu zahăr şi fără zahăr. Desigur, noi, cei de la Tradiții Ineuane, dorim să ştim că marii iubitori ai fructelor proaspete beau şi sănătos, astfel că, nectarul nostru este fără zahăr adăugat. Acest sortiment de nectar de cireşe fără zahăr adăugat vă garantează un gust minunat si sănătos.

Există nenumărate beneficii pe care le poţi avea atunci când consumi cireşe. Aceste fructe dulci şi colorate sunt o sursă prețioasă de substanțe nutritive, vitamine şi minerale. Printre cele mai importante beneficii ale consumului de cireşe se numără: reducerea riscului apariției bolilor de inimă şi al cancerului, îmbunătățirea memoriei, reglarea nivelului colesterolului din sânge

Informații suplimentare

Ingrediente

Cireșe, must de struguri, apă, lămâie

Valori nutriționale:

valoare energetică 56 kcal, grăsimi 0 g, glucide 11,5 g, fibre 1,10g, proteine 0.70g, sare 3mg. Valorile sunt pentru 100 ml de nectar.

Greutate

250 ml

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Nectar de Cireșe Fără Zahăr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *