Termeni și condiții de utilizare
Date vânzator: S.C. Traditii Ineuane S.R.L. Cod Fiscal 35698926 Registrul Comerțului: J02/285/2016 Cont Bancar: Banca Comerciala Romana RO11RNCB0020149680060001 Ineu/Arad, Mihail Kogalniceanu Nr 41, Tel.: 0040 753 095 750 0040 752 177 752 E-mail: comenzi@traditii-ineuane.ro Facebook: facebook.com/traditii.ineuane, facebook.com/savuronatura www.traditii-ineuane.ro www.savuronatura.ro
 1. Definitii
 • Site – domeniul www.traditii-ineuane.ro si subdomeniile acestuia
 • Cumparator – persoana fizica sau juridica (persoana fizica, persoana fizica autorizata, societate comerciala sau alta entitate juridica), institutie publica, organizatie nonguvernamentala care cumpara produse sau servicii, emitand o Comanda.
 • Vanzator – societatea comerciala SC Traditii Ineuane Srl
 • Produse – orice bun si/sau serviciu mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
 • Comanda – document electronic, telefonic sau in scris ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Produsele si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Produse si sa faca plata acestora.
 • Contractul – o Comanda confirmata de catre Vanzator.
 • Membru – persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la continutul Site-ului, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.) si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.
 • Cont – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur Membru accesul la zone restrictionate ale Site-ului.
 • Acord privind termenii si conditiile este denumit in continuare “Acord”
 • Vizitator– orice persoana care intra pe Site, fara sa isi faca cont pe Site
 • Companie partenera, persoana juridica care a semnat un contract de colaborare cu vanzatorul
2. Documente contractuale
Atunci cand accesati sau utilizati Site-ul, sunteti de acord si acceptati in totalitate prevederile prezentul Acord. Cumpărătorul, prin înregistrarea sa pe site și prin datele furnizate de el în acest sens, este de acord ca acestea să fie folosite pentru întocmirea facturii legale. Vânzătorul nu va folosi datele de înregistrare decât exclusiv pentru finalizarea în condițiile legale a actului de comerț on-line. Prin adăugarea în coș a unor produse și parcurgerea pașilor pentru finalizarea comenzii, Cumpărătorul își exprimă decizia de cumpărare și obligația de plată, funcție de modalitatea de plată aleasă. Finalizarea comenzii este confirmarea finală și este echivalentul semnăturii contractuale.
3. Dreptul de proprietate intelectuală
Drepturile de autor a Traditii Ineuane SRL asupra informațiilor publicate pe site precum și întregul conținut al site-ului www.traditii-ineuane.ro reprezentat de logo, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC Traditii Ineuane Srl si este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Dacă proprietarul acestor elemente oferă unui terțe persoane drept de folosire a tuturor sau unei părți din aceste elemente, aceasta va putea folosi strict pe perioada determinată și în scopul declarat informațiile de pe acest site. Proprietarul exclusiv Sc Traditii Ineuane Srl își rezervă dreptul de a retrage oricând acest drept acordat, fără explicații detaliate, dacă consideră că felul în care sunt folosite elementele de proprietate intelectuală nu îi servesc interesele. Folosirea fara acordul SC Traditii Ineuane Srl a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice sesizare legată de drepturile de autor vă rugăm să ne contactați la adresa: adrian@traditii-ineuane.ro
4. Pretul produselor
Pretul produselor este afisat in LEI cu TVA inclus. Sc Traditii Ineuane Srl nu colecteaza TVA.
5. Politica de confidentialitate
Traditii Ineuane Srl NU promoveaza SPAM-ul. Orice cumparator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.traditii-ineuane.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Traditii Ineuane Srl va garanteaza confidentialitatea datelor stocate in contul dvs de client, acestea vor fi folosite doar pentru crearea documentelor justificative cerute de lege si pentru livrarea produselor. Aceste informatii nu vor fi transmite sub nici o forma sau motiv unei terte parti. Vanzatorul poate folosi adresele clientilor pentru notificarea acestora prin newsletter privind ofertele curente, reduceri, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
6. Plasare Comanda
Puteti plasa o comanda atat ca vizitator cat si cu cont de client inregistrat. Va recomandam sa va inregistrati cu cont de client pentru a beneficia de numeroase avantaje: – Introduceti o singura data adresele de livrare si facturare – Puteti fi instiintat imediat de statusul comenzii – Puteti urmari usor istoricul comenzilor – Va puteti abona la newsletter pentru a primi ultimele noutati Numarul minim pentru o comanda este de 4 borcane.

6.1 Pentru achizitionarea produselor noastre folositi urmatoarele instructiuni

1. Adaugati produsele dorite in cos. 2. Dupa selectarea produselor dorite, vedeti sumarul cosului de cumparaturi, aici puteti sa actualizati cantitatea dorita sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Tot aici, puteti aplica voucherele valide prin introducerea codului aferent in campul desemnat. 3. Introduceti datele de facturare si adresa de livrare a coletului, 4. Selectati modalitatea de plata (Transfer bancar, Ramburs) 5. Pentru finalizarea comenzii este necesar sa cititi si sa va dati acceptul pentru “Acord termeni si conditii de utilizare” prin bifarea campului respectiv. 6. Finalizarea comenzii se face prin apasarea butonului “Confirm comanda”. 7. Dupa apasarea acestui buton veti primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii. Factura pe care o veti primi pe e-mail este trimisa automat de sistem si reprezinta factura proforma.

6.2 Vanzatorul va putea invalida o comanda finalizată în următoarele situatii

– datele de contact sunt incomplete sau eronate și cumpărătorul refuză să le furnizeze, sau nu poate fi contactat. – cardul a fost refuzat la plată și nu a fost repetată plata cu un card acceptat; cumparatorul nu a facut dovada platii in cazul optiunii de plata prin transfer bancar. – cumpărătorul este indecis, refractar sau arată o atitudine ostilă față de furnizor. În cazul în care un produs comandat, validat și plătit, nu mai poate fi livrat de Vânzător, acesta va restitui in max 7 zile contravaloarea bunului nelivrat în contul indicat de Cumpărător, sau părțile pot decide asupra unui termen de livrare în care produsul comandat va fi din nou disponibil. Cumparatorul poate de asemenea opta ca să folosească banii virați pentru achiziția altor produse disponibile.

6.3 Modificare sau anulare comanda

Daca v-ati razgandit si nu mai doriti unul sau mai multe produse din comanda, daca doriti sa suplimentati comanda cu alte produse sau doriti sa anulati integral comanda, ne puteti anunta cat mai repede la unul dintre numerele0040753095750/ 0040752177752 sau pe mail la adresa comenzi@traditii-ineuane.ro. Modificarea sau anularea comenzilor se va putea face inainte de preluarea de catre curier a coletului.
7. Livrarea comenzilor
Livrarea produselor comandate din magazinul online se realizeaza prin curier rapid, produsele ajungand astfel la destinatie intr-un timp foarte scurt. Termenul de livrare este de 2 – 3 zile lucratoare de la momentul plasarii comenzii, dar aceste termene pot suferi anumite modificari din motive ce nu pot fi prevazute (calamitati, inundatii, inzapezirii, blocaje, etc) sau datorita modului de organizare si logistica a firmei de curierat. Livrarea coletului cu produsele comandate din magazinul online www.traditii-ineuane.ro se face prin operatorul Fan Courier. Inainte de finalizarea comenzii va rugam sa verificati pe site-ul operatorului, www.fancourier.ro daca beneficiati de acoperire. In cazul in care nu sunteti in aria de acoperire, operatorul va taxa 1 leu pentru fiecare kilometru suplimentar. Site-ul va calcula automat costul de livrare 15 lei care este aferenta localitatilor din aria de acoperire. Costul de 15 lei este unic pentru orice colet, indiferent de cantitatea comandata.

7.1 Livrarea cu plata ramburs

Sistemul ”ramburs” presupune plata către curier în momentul primirii coletului. Va rugam sa solicitati in mod obligatoriu curierului sa va elibereze chitanta pentru suma platita. Costul de livrare a unui colet prin sistem ramburs este de 15 lei, indiferent de greutatea coletului, in localitatile de acoperire Fan Courier.

7.2 Livrarea cu plata prin transfer bancar

In cazul platii prin transfer bancar, cumparatorul va trimite vanzatorului dovada efectuarii platii inainte de livrarea produselor prin e-mail la adresa comenzi@traditii-ineuane.ro cu numarul de comanda inclus in subiectul acestuia. Coletul va fi pregatit numai dupa confirmarea platii, aceasta metoda in unele cazuri va intarzia livrarea coletului cu o zi.

7.3 Verificarea si receptia coletelor

In cazul platii prin transfer bancar, cumparatorul va trimite vanzatorului dovada efectuarii platii inainte de livrarea produselor prin e-mail la adresa comenzi@traditii-ineuane.ro cu numarul de comanda inclus in subiectul acestuia. Coletul va fi pregatit numai dupa confirmarea platii, aceasta metoda in unele cazuri va intarzia livrarea coletului cu o zi.

7.4 Verificarea si receptia coletelor

Programul corporate ofera access angajatilor companiilor cu care Vanzatorul are incheiate contracte de colaborare la preturi preferentiale pentru produsele comercializate pe site-ul www.traditii-ineuane.ro. Accessul la aceste preturi se face pe baza codului de reducere special primit si in baza conditiilor comunicate de catre departamentul de resurse umane ale fiecarei companii partenere. Reducerile si conditiile prezente in contractual de colaborare pot fi consultate la departamentul de resurse umane ale companiilor partenere. Codul de reducere se va folosi in casuta desemnata din formularul de comanda prezent pe site.
8. Programul Corporate
Programul corporate ofera access angajatilor companiilor cu care Vanzatorul are incheiate contracte de colaborare la preturi preferentiale pentru produsele comercializate pe site-ul www.traditii-ineuane.ro. Accessul la aceste preturi se face pe baza codului de reducere special primit si in baza conditiilor comunicate de catre departamentul de resurse umane ale fiecarei companii partenere. Reducerile si conditiile prezente in contractual de colaborare pot fi consultate la departamentul de resurse umane ale companiilor partenere. Codul de reducere se va folosi in casuta desemnata din formularul de comanda prezent pe site.
9. Disclaimer medical
Nicio acțiune nu trebuie făcută sau nu trebuie bazată exclusiv pe conținutul informațiilor din articolele prezentate pe acest site. Vă recomandăm să consultați un medic sau un specialist în tratamente alternative. Recurgerea la informațiile din diverse articole de pe site fără consultarea medicului se face pe propria răspundere a cititorului.
10.Sugestii / Reclamatii
In situatia in care aveti orice sugestii, nelamuriri sau intrebari referitoare la produsele si conditiile existente pe www.traditii-ineuane.ro va rugam sa accesati sectiunea Contact de pe site. In situatia in care doriti sa faceti o sesizare sau reclamatie, va rugam sa ne contactati telefonic la numarele 0753095750 / 0752177752 sau folosind datele de contact prezente mai sus.

Înscrie-te la newsletterul nostru!

 

Alătură-te listei noaste de emailuri și fii la curent cu ultimele știri și actaulizări despre noi.

Pentru a finaliza înscrierea, te rugăm accesează link-ul de confirmare din emailul primit de la noi.